uklanjanje-glazbene-akademije-zagreb
EURCO d.d.

Uklanjanje glazbene akademije Zagreb


Početkom ožujka tvrtka EURCO d.d. je od strane NEXE GRADNJE d.o.o. angažirana za uklanjanje dijela bivše zgrade Ferimporta u centru Zagreba. Radi se o objektu, građenom 60-ih godina prošlog stoljeća, u koji će se nakon rekonstrukcije useliti Glazbena akademija.

Uklanjanje konstruktivnih elemenata stare građevine provodi se strojnom metodom uz primjenu bagera gusjeničara opremljenih višenamjenskim rukama dohvata do 27 m. Zbog iznimno zahtjevne prometne situacije i lokacije u strogom centru grada (ugao Prilaza Đure Deželića i Trga maršala Tita) primjenjuju se najstroži zahtjevi zaštite na radu.
Prema planovima, cijeli posao uklanjanja trebao bi trajati mjesec dana, nakon čega će na istoj lokaciji Zagrepčani moći pratiti nicanje nove-stare građevine.

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati