odlagalista-otpada
EURCO d.d.

Odlagališta otpada

Društvo EURCO d.d., za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, je tržišni lider u Republici Hrvatskoj za izvođenje poslova izgradnje novih i sanacije postojećih odlagališta otpada.

Društvo EURCO d.d. uspješno je odradilo preko 66 ugovora na različitim odlagalištima otpada na području Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Republike Srbije.

Tijekom izvođenja radova susreli smo se i s:

  • preusmjeravanjem prirodnog vodnog toka (potoka)
  • izvedbom tijela odlagališta s pokosom nagiba 1:1,5
  • zaštitom pokosa mlaznim betonom
  • visokim podzemnim vodama
  • izgradnjom dijafragme i sl.

 

Zanimljivosti:

  • Znate li da je prvo sanirano odlagalište otpada u Republici Hrvatskoj upravo odlagalište Bazjaš kraj Vinkovaca koje je sanirano novcem iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske, donacijom Vlade Kraljevine Danske i proračuna Vukovarsko-srijemske županije?
    Društvo EURCO d.d. s ponosom stoji i iza te sanacije!

 

  • Jeste li znali da je prvi izgrađeni regionalni centar za gospodarenje otpadom (RCGO) u Republici Hrvatskoj RCGO Bikarac kraj Šibenika? Financiran je sredstvima iz europskih fondova, a sanaciju odlagališta i izgradnju RCGO Bikarac izvelo je upravo društvo EURCO d.d.!

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati