projekt-agrotrg
EURCO d.d.

Projekt "Agrotrg"

Agrotrg je trgovački centar smješten u sjevernom dijelu Grada Županje. Nekretnina je smještena uz autoput A3 na udaljenosti od 500 m. Pored toga, udaljenost od Državne ceste D55 iznosi svega 10 m. Imajući u obzir činjenicu da je udaljenost od graničnog prijelaza Bajakovo 28 km, a udaljenost od graničnog prijelaza Županja-Orašje 4 km, sasvim je jasno da je riječ o izuzetnom geo-prometnom položaju. Udaljenost od željezničke pruge iznosi 20 m, a u neposrednoj blizini se nalazi i rijeka Sava, koja je u tom dijelu toka plovna i omogućava prometno povezivanje s rijekom Dunav. Značaj ove lokacije dodatno se povećava Hrvatskim pristupanjem Europskoj uniji i pristupanjem Schengenskom sporazumu. Ukupna veličina parcele na kojima se realizira projekt iznosi ukupno 124.003 m2, od čega je već izrađeno 11.880 m2. U naravi, to je centralna hala kompleksa koju promenada s krovnim prozorima nad cijelom površinom širine 8 m dijeli na manji dio (40 m x 110 m) kojemu je visina 4,5 m i veći dio (60 m x 110 m) kojemu je visina 6,5 m. Agrotrg je smješten u neposrednoj blizini poduzetničke zone Sjećine. Ostali objekti u blizini od gospodarskog interesa su Tvornica kombajna Same Deutz-Fahr žetelice d.o.o., trgovački centar Plodine, benzinska crpka INA i buduća privatna poslovna zona.

Misija

Misija Agrotrg-a d.o.o. je objedinjavanje domaće i strane ponude znanja i iskustva, opreme, materijala i svih drugih komponenti nužnih za postizanje konkurentne i održive proizvodnje i prerade u poljoprivredi. Agrotrg je mjesto susreta ponude i potražnje i aktivni integrator malih i srednjih poduzetnika, seljaka, obrtnika, menadžera, konzultanata, znanstvenika, koji svojim zajedničkim djelovanjem trebaju omogućiti konkurentnost i održivost hrvatskoj poljoprivredi i prehrambenoj industriji koja se temelji na znanju i tehnologiji. Druga važna funkcija Agrotrg-a je u domeni tržišta prodaje. On je mjesto na kojemu proizvođači i prerađivači prodaju svoje proizvode, dogovaraju partnerske odnose i zajednički nastup na tržištu. U svom djelovanju Agrotrg poštuje najviše strukovne, etičke i ekološke standarde. On promiče nacionalne interese u području poljoprivrede i prehrambene industrije uz istovremeno očuvanje kulturne baštine i tradicije u poljoprivredi. U provođenju tih aktivnosti, on je izuzetno važan činitelj u promociji prekogranične suradnje i razvitka dobrosusjedskih odnosa na međunarodnoj razini.

 

Vizija

Agrotrg d.o.o. Županja je pilot projekt regionalnog opskrbnog i distribucijskog centra namijenjenog poljoprivredi i prehrambenoj industriji zemalja zapadnog Balkana. Koordiniranim djelovanjem jedinica lokalne samouprave, poduzetnika u području poljoprivrede i prehrambene industrije i znanosti i obrazovanja ostvaruju se pretpostavke za formiranje modela trostrukog heliksa za gospodarski razvitak Hrvatske, koji će omogućiti stabilno ekosocijalno okruženje i ekonomsko blagostanje.
 
 
Više na: www.agrotrg.hr

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati