studenti-u-posjeti-nasoj-tvrtki
EURCO d.d.

Studenti u posjeti našoj tvrtki


Jučer su nas ponovo posjetili studenti GFOS-a, budući inženjeri građevine, u sklopu poludnevne stručne ekskurzije i terenske nastave.

U upravnoj zgradi poslušali su dva predavanja, a pri povratku su posjetili gradilište u Vukovaru. Tema susreta je bila "Upravljanje sustavom kvalitete." 

S realnim stanjem na tržištu ih je upoznao i podijelio korisne savjete direktor Hrvoje Merki, a o upravljanju vlastitim vrijednostima, ljudima i kvalitetom na budućim poslovima ih je uputila trenerica NLP-a i komunikacijskih vještina gđa Mara Majstorović.


Na gradilištu u Vukovaru su se upoznali s organizacijom gradilišta i čuli prave informacije iz prve ruke naših šefova gradilišta i voditelja projekata Sunčice Stojak i Josipa Adžića.

Za organizaciju i suradnju sa studentima je ponovo zaslužna naša inženjerka tehničke pripreme Ksenija Šlopar i ovaj put profesorica Zlata Dolaček Alduk!

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati