nakon-demontaze-prozora-pocinje-rusenje-starog-izdanja-hotela-marjan-pogledajte-kako-to-izgleda
EURCO d.d.

Nakon demontaže prozora, počinje rušenje ‘starog izdanja‘ hotela Marjan, pogledajte kako to izgleda


Nema odmora dok traje obnova. Tim bi se pokličem iz nekih davnih vremena mogao opisati početak obnove, odnosno izgradnje novog hotela Marjan. 

I u subotu popodne, kada svi koji mogu odmaraju, radnici vinkovačke tvrtke Eurco ruše, uklanjaju, skidaju prozore i njihove okvire sa "raspadnute" zgrade hotela. Kako doznajemo, demontaža prozora trajat će još dva dana, a onda slijedi veliko rušenje koje će gradsko ruglo ukloniti s lica zemlje i iz kojeg će niknuti novi, reprezentativni hotel s pet zvjezdica. 

Teški građevinski strojevi koji će uništiti armirano betonske dijelove hotela spremni su i parkirani ispred hotela i samo čekaju paljenje motora. 

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati