eurco-sponzor-dogadaja-vukovart-luka-umjetnosti
EURCO d.d.

Eurco sponzor događaja Vukovart – luka umjetnosti


Vukovart – luka umjetnosti je koncept koji promovira Vukovar kao mjesto koje prihvaća sve umjetnike, odnosno stvaratelje novih vrijednosti.

Također, ovim konceptom se mijenja vizualni identitet grada i čini ga ljepšim mjestom za život, ali i na način da oslikana područja predstavljaju i atrakciju za sve brojinije turiste koji dolaze. Vukovar se novim sadržajem miče od fokusa rata i stvara pozitivnu priču.

Nakon prošlogodišnjeg prvog Vukovart Street Art Festivala kojim je Vukovar dobio  3D anamorfne slike, grad je postao tzv. Open Gallery. Ovogodišnji moto je bio “Vukovart goes vertical”, gdje su se oslikale vertikalne površine u Borovu Naselju, tako da je koncept galerije na otvorenom upotpunjen s novih pet murala koja prekrivaju gotovo 700m2.

Ovogodišnji umjetnici su bili Marina Capdevila iz Španjolske (asistent Raul), Ricky Lee Gordon iz Južnoafričke Republike (asistent David), Vera Bugatti i Fabio Fedele iz Italije, Ella & Pitr iz Francuske, te dvojica hrvatskih umjetnika, Chez i Sarme. Svako od njihovih umjetničkih djela nosi svoju priču povezanu s Vukovarom.

 

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati