-29-01-2018
EURCO d.d.

Općina Erdut dobiva reciklažno dvorište vrijedno 1,5 mil. kuna


U općini Erdut gradit će se reciklažno dvorište Studenac, a ugovor o realizaciji tog projekta potpisali su načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić te, u ime izvođača radova, Hrvoje Merki, direktor tvrtke Eurco d.d. Vinkovci.

Na svečanoj prezentaciji projekta, čiji su ukupno prihvatljivi troškovi 1,578.440 kuna, a nepovratna sredstva potpore Općini Erdut iznose 1.341.674 kuna, bili su jučer u KZC-u Milutin Milanković, općinski donačelnik David Sušac, direktorica PORC-a općine Erdut LRA d.o.o. Bojana Orsić sa suradnicima te direktorica komunalnog poduzeća Čvorkovac Anđelka Tomašević.

Reciklažnim će dvorištem upravljati Komunalno poduzeće Čvorkovac koje je u 100-postotnom vlasništvu Općine Erdut. Čvorkovac će zaprimati i voditi evidenciju o zaprimljenom komunalnom otpadu nastalom na području općine Erdut, odvajati ga i skladištiti u odgovarajućim spremnicima te tako prikupljen predavati ovlaštenom koncesionaru za gospodarenje tom vrstom otpada. Sudionici jučerašnje prezentacije naglasili su kako će usluga reciklažnog dvorišta biti dostupna svim kućanstvima s općinskog područja. 

 

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati